Een team van experts staat voor u klaar.
Wij willen deze meester hypnotiseurs aan u voorstellen:

Giovanni Eleonora

Ruud Nooyen

Rob De Groof

Evert Kampert

Fysiotherapeut en Sporthypnotiseur.

Giovanni Eleonora is een gepassioneerd hypnotiseur met een brede professionele achtergrond.

Giovanni is Certified Hypnotist, gecertificeerd door WLM Hypnosis – USA (Jeffrey Stephens), het AHA(American Hypnosis Association), Certified Sports Hypnotist((NESTA) National Exercise & Sports Trainers Association) en Certified Hypnose coach.
In de afgelopen jaren heeft Giovanni diverse opleidingen gevolgd en experts op verschillende vlakken gesproken en ontmoet, uitgaande van de visie dat hij op de hoogte dient te zijn van alle facetten waarmee een (top)sporter geconfronteerd wordt.

Giovanni is Fysiotherapeut, gediplomeerd SIVAS acupuncturist, gediplomeerd Personal trainer(NASM, National Academy for Sports Medicine), Certified Zumba instructeur, Orhomoleculair voedingsadviseur met bijzondere aandacht voor de (top)sporter, Certified Easytape therapeut en heeft hij in zijn op hoog nivo de positie van Point-Guard bij het basketbal bekleed.
De point-guard in het basketbalspel is diegene die de bal moet opbrengen en het spel moet leiden. Die kennis en inzicht heeft van de vaardigheden waarover zijn teamgenoten beschikken, het spel analyseert en de tactiek op dat moment bepaald.
Stel u eens voor, begeleid worden door iemand die kennis van uw lichaam heeft , weet hoe u zich optimaal kunt voeden, inzicht heeft in uw trainingschema’s met de daarbij behorende energiesystemen en zich optimaal kan verplaatsen in uw Mind en op basis daarvan een strategie kan bepalen. Weinigen zult u vinden in Nederland die dat kunnen bieden. Giovanni is een van die weinigen.
Giovanni zal uw Point Guard zijn die u zal begeleiden in het behalen van optimale prestaties, uw positieve overtuigingen zal versterken en uw hoogste doel zal doen bereiken.

Email Giovanni

Master Hypnotist en hypnose-instructeur.

Ruud is veelvoudig gediplomeerd als hypnotiseur (WLM, OMNIgrad, NGH etc.) met diverse specialisaties zoals o.a. POWERSESSIES™, het eigen HypnoSlim™ programma, Hypnose-Coach, pijnbeheersing, het krachtige en unieke zelfhypnose-programma genaamd EgoSwitch™ (dé tool voor topsporters!), Ultra-Height®, zeer efficiënte sport versterkingstechnieken enz., alles volgens de laatste technieken en geheime recepten binnen het HypnoSport™-team. Het motto is “Kort en krachtig”: waarom ergens uren over doen, wanneer datzelfde ook in een paar minuten kan (less is more)? Dit is inmiddels een aantal al jaren bewezen feit in de wereld van echte hypnose. Het imposante recensiedossier van Ruud spreekt dan ook boekdelen. Als u ook wilt weten hoe het is om in no-time het beste uit uzelf te halen, dan is Ruud de aangewezen persoon. Samen met zijn collega’s brengen zijn technieken de perfecte aanvulling om elk persoon op topniveau te brengen en daar te houden!

Email Ruud

Master Hypnotist en Showhypnotiseur.

Rob is gecertificeerd door WLM Hypnosis – USA (Jeffrey Stephens). Gespecialiseerd in korte en krachtige sessies die er voor zorgen dat de gewenste resultaten meestal al na één sessie bereikt worden. Maakt alleen gebruikt van echte hypnose, geen ellenlange ontspanning. Rob gebruikt bewezen speciale technieken (enkele geheime recepten binnen HypnoSport™) om sporters te ‘boosten’ en te begeleiden. Rob staat al meer dan 15 jaar op de planken als entertainer in binnen- en buitenland en beoefende tevens jarenlang paardensport (dressuur) op topniveau.

Email Rob

Master Hypnotist.

Evert is meervoudig gediplomeerd als hypnotiseur en is onder andere gecertificeerd door WLM Hypnosis – USA (Jeffrey Stephens) Daarnaast heeft hij diverse specialisaties binnen de wereld die Hypnose heet.Onder de bezielende begeleiding van Ruud Nooyen heeft hij vele kneepjes van het vak mogen leren.
Evert is Certified Hypnose-coach, Certified Regression and Parts Therapist, Certified Hypnotist en inmiddels Master Hypnotiseur waar onder andere Hypnosecentrum Nederland met regelmaat een beroep op doet. Naast dit alles is Evert ook opgeleid binnen de conversationele Hypnose. Dit maakt dat Evert gebruik kan maken van diverse op de cliënt gerichte manieren van aanpak. Realiseer jij je dat dit jouw voordeel is?
Ook daarbuiten heeft Evert specialisaties die maken dat hij op zeer directe wijze het beste uit iemand weet te halen. Zo heeft Evert gediend bij het Korps Mariniers en is in die periode van 4 jaar ook uitgezonden geweest (‘91 Irak), zo is hij CIOS gecertificeerd Fitness begeleider en heeft hij bij de KNVB Academie het Diploma trainer behaald. Evert maakt middels het gebruik van Hypnose op velerlei sportgebied op een uiterst effectieve manier gebruik van zijn kennis, kunde en de “geheime hypnotische receptuur” waardoor het voor jou mogelijk is om op zeer korte termijn enorme verbeteringen op het gebied van jouw sportprestaties te ontwikkelen.

Email Evert